Німеччина – Україна: «бундестім» оголосила склад на товариський матч з майбутньою командою Реброва

Переглядів 2230
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Німеччина – Україна: «бундестім» оголосила склад на товариський матч з майбутньою командою Реброва
Збірна Німеччини. Фото: GettyImages
Головний тренер національної збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік оголосив заявку команди на товариські матчі з Україною, Польщею та Колумбією.

Наставник збірної Німеччини викликав 26 футболістів на червневі поєдинки команди. Про це повідомляє Німецький футбольний союз.

Варто зазначити, що «бундестім» не бере участь у відборі на Євро-2024. Саме Німеччина прийматиме 17-й чемпіонат Європи, який пройде у червні-липні 2024 року. 

Склад національної збірної Німеччини:

  • Воротарі: Бернд Лено (Фулгем), Марк-Андре тер Штеген (Барселона), Кевін Трапп (Айнтрахт).
  • Захисники:  Маттіас Гінтер (Фрайбург), Робін Гозенс (Інтер), Бенджамін Генріхс (РБ Лейпциг), Тіло Керер (Вест Гем), Лукас Клостерманн (РБ Лейпциг), Давід Раум (РБ Лейпциг), Антоніо Рюдігер (Реал), Ніко Шлоттербек (Боруссія Д), Малік Тіав (Мілан), Маріус Вольф (Боруссія Д)
  • Півзахисники: Юліан Брандт (Боруссія Д), Емре Джан (Боруссія Д), Леон Горецка (Баварія), Ілкай Гюндоган (Манчестер Сіті), Йонас Гофманн (Боруссія М), Йозуа Кімміх (Баварія), Джамал Мусіала (Баварія), Лерой Сане (Баварія), Кевін Шаде (Брентфорд), Флоріан Віртц (Баєр)
  • Нападники: Ніклас Фюллькруг (Вердер), Кай Гаверц (Челсі), Тімо Вернер (РБ Лейпциг).

Збірна України розпочне свій збір 8 червня у Бремені. Команду на той момент вже має очолювати Сергій Ребров. Про офіційне призначення наставника національної команди УАФ поки не повідомляла.

Матч Німеччини зі збірною України відбудеться 12 червня. Поєдинок на Везерштадіоні у Бремені розпочнеться о 19:00 за київським часом. Для німецької команди цей поєдинок стане 1000-м в історії команди. Німецький футбольний союз зазначав, що зібрані кошти з цієї гри підуть на благодійність.

  • Україна зіграє у відборі на Євро-2024 зі збірними Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня).
  • Німеччина проведе товариські поєдинки зі збірною Польщі (16 червня) та Колумбії (20 червня).