Ніндзя з України: Мудрик по-особливому налаштовується на матч з Боруссією

Переглядів 818
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Ніндзя з України: Мудрик по-особливому налаштовується на матч з Боруссією
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Український легіонер лондонського Челсі Михайло Мудрик готується до завтрашнього поєдинку Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією. Українець хоче проявити себе в цьому матчі.

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик налаштовується на матч плей-офф Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією, який відбудеться в Лондоні.

Українець виклав у себе в інстаграмі фотографію з тренування та підписав її фразою «Готовий до завтра». Знімок Мудрик супроводив смайликом з зображенням ніндзі.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Челсі - Боруссія Дортмунд відбудеться сьомого березня. Початок цього поєдинку о 22:00. У першій зустрічі на своєму полі перемогла дортмундська команда з рахунком 1:0, завдяки голу Каріма Адейємі у другому таймі.

Зазначимо, що з моменту переходу в Челсі Михайло Мудрик зіграв за лондонську команду шість матчів, не відзначаючись результативними діями.

На вихідних Челсі переміг в рамках АПЛ Лідс з рахунком 1:0, завдяки голу Фофана. В цьому матчі Мудрик участь не брав, залишившись на заміні.