«Нижче – тільки коти Леоненка зі своїми інсайдами»: зухвала відповідь Козловського на інформацію, що Рух стане сателітом Шахтаря

Переглядів 1410
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Нижче – тільки коти Леоненка зі своїми інсайдами»: зухвала відповідь Козловського на інформацію, що Рух стане сателітом Шахтаря
Григорій Козловський. Фото: ФК Рух
Президент Руху Григорій Козловський залишився незадоволеним заявою журналіста Михайла Співаковського, який висловився про фінансове становище клубу та потенційне зближення з Шахтарем.

Вчора Михайло Співаковський заявив, що через погане фінансове становище президента Руху Григорія Козловського, львів'яни можуть продати свою базу Шахтарю та домовитися з ними про пільговий обмін футболістами.

Судячи з публікації Григорія Козловського у соціальних мережах, йому такий інсайд журналіста не сподобався, за що він і розкритикував Співаковського, згадавши його театральну кар'єру.

«Інсайди, яким позаздрить соловйов українського футболу. Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський нещодавно прогнозував перехід трьох гравців Руха у Динамо, а тепер заспівав про Шахтаря.

Схоже на якусь безглузду театральну постановку. З таким польотом фантазії і до рівня Бурбаса можна впасти. Нижче – лише коти Леоненка зі своїми інсайдами», – зухвало написав Козловський у соціальних мережах.

Рух провів 17 матчів, набрав 17 очок і посідає 14 місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

X