Нова сторінка в історії Шахтаря: Йовічевич – про чемпіонські перегони та можливе повернення Марлона

Переглядів 1624
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Нова сторінка в історії Шахтаря: Йовічевич – про чемпіонські перегони та можливе повернення Марлона
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевич після напруженої гри з рівненським Вересом прокоментував чутки навколо повернення Марлона та порозмірковував над долею чемпіона України.

Вчора, 19 травня, у грі 27-го туру УПЛ Шахтар переміг Верес, завдяки голу Миколи Матвієнка з рахунком 2:1. Після матчу наставник «гірників» на пресконференції відповів на запитання журналістів.

Ігор Йовічевич наголосив на тому, що його команда проробила дуже великий шлях за цей рік. 

«Коли подивишся в минуле, на те, що ми зробили за останні 10 місяців, то це шлях, який дійсно нам дає впевненість. Що ми зробили для України, для Шахтаря – перегорнули ту сторінку історії, де було багато легіонерів, і тепер нова сторінка, де є молоді гравці». 

Хорватський спеціаліст нагадав, що ця битва за чемпіонство перша для молодих українських футболістів Шахтаря.

«Вони вперше б’ються за чемпіонство власними силами. І це – повний респект! Звичайно, що в процесі десь існує мандраж, десь у певний період матчу зашкалюють емоції, – і тут рівновага емоцій дуже важлива. Ми зараз проходимо це і шукаємо відповіді на той стрес, що відчуваємо». 

Також головний тренер «гірників» прокоментував чутки навколо повернення Марлона до України.

«Уперше чую таку інформацію. Не читав нічого, бо дійсно був дуже сфокусований на Вересі, а тепер – на Зорі, на Дніпрі-1. Про Марлона я дійсно не знаю. Це запитання до Даріо Срни», – відповів Йовічевич.

Нагадаємо, зараз Шахтар йде на першому місці в чемпіонаті України, маючи відрив від другого місця усього у два бали. Наступну гру підопічні Йовічевича проведуть з луганською Зорею. Матч розпочнеться 24 травня о 17:00.

X