Новачок Полісся запалює на чемпіонаті світу: гравець віддав приголомшливий результативний пас. Відео

Переглядів 11504
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Новачок Полісся запалює на чемпіонаті світу: гравець віддав приголомшливий результативний пас. Відео
Чіджоке Аніагбосо. Фото: Google
Нігерієць Чіджоке Аніагбосо, про трансфер якого до житомирського Полісся оголосили днями, допоміг своїй збірній здолати однолітків з Італії та пробитися до 1/8 фіналу Чемпіонату світу U-20.

Голкіпер збірної Нігерії U-20 Чіджоке Аніагбосо відзначився фантастичним асистом у матчі проти збірної Італії. Відео з дивовижним пасом та не менш крутим святкуванням, виклав акаунт FIFA у твіттері. І цей епізод гри зібрав вже майже 200 тисяч переглядів.

Зазначимо, що 19-річний голкіпер Чіджоке Аніагбосо, який з наступного сезону виступатиме у футболці житомирського Полісся в українській Прем'єр-лізі, вже є бронзовим призером Кубка африканських націй 2023 U-20. Воротар провів усі 6 поєдинків на турнірі в основному складі.

Свій наступний поєдинок на Чемпіонату світу U-20 Нігерія проведе проти господарів турніру збірної Аргентини. Гра відбудеться першого червня. Початок о 00:00 за київським часом.

Нагадаємо, що Полісся уклало з з 19-річним нігерійським воротарем Чіджоке Аніагбосо контракт терміном на п'ять років. Сума трансферу не оголошена.

Чіджоке приєднається до команди Юрія Калитвинцева під час передсезонної підготовки команди до сезону 2023/24.