«Ну супер, мабуть, дорого поїде»: Леоненко категорично проти продажу Бущана

Переглядів 1024
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ну супер, мабуть, дорого поїде»: Леоненко категорично проти продажу Бущана
Георгій Бущан. Фото: ФК Динамо
Колишній форвард Динамо, а нині футбольний експерт Віктор Леоненко висловився з приводу чуток про інтерес до голкіпера київської команди Георгія Бущана з боку європейських клубів.

Віктор Вацко раніше повідомляв, що Бущаном цікавилися Марсель та Ноттінгем Форест, а  Динамо готове продати голкіпера, який також не проти спробувати свої сили в іншому клубі.

Віктор Леоненко заявив, що зараз не варто говорити про продаж голкіпера біло-синіх, оскільки він нещодавно переніс операцію і зараз відбувається курс відновлення.

«Зараз ще всі як один розповідають, що Бущан має виїхати. Тільки аматор може зараз думати про продаж Бущана. Людина тільки очухалася від травми і одразу продавати… Ну супер, мабуть, дорого поїде» – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Контракт Бущана із киянами розрахований до літа 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює його у 10 мільйонів євро.

Цього сезону 28-річний голкіпер відіграв у складі Динамо у 13 матчах, у яких пропустив 17 м'ячів і п'ять ігор відстояв «на нуль».