«Обіцяв йому усі ігри ЛЧ в основному складі»: Палкін назвав зіркового гравця Шахтаря, який навідріз відмовився повертатися

Переглядів 16590
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Обіцяв йому усі ігри ЛЧ в основному складі»: Палкін назвав зіркового гравця Шахтаря, який навідріз відмовився повертатися
Сергій Палкін. Фото: Google
Сергій Палкін розповів про те, які умови Шахтар запропонував Манору Соломону, який на правах оренди грав за Фулгем, а тепер може перейти в Тоттенгем.

Генеральний директор Шахтаря висловився про ізраїльського вінгера Манора Соломона, який в сезоні 2022/2023 на правах оренди виступав за лондонський Фулгем.

«Я зв'язався з Соломоном і його агентом і запросив його повернутися в наш клуб. Я сказав: «Ти можеш грати всі ігри в Лізі чемпіонів, ти будеш у стартовому складі». Він не хоче повертатися, і я впевнений, що він залишиться в Англії. Якщо він перейде в Тоттенгем, будемо розбиратися з Тоттенгемом у суді в цьому випадку», – цитує Палкіна авторитетне видання ESPN.

  • Манор Соломон у сезоні 2022/2023 зіграв за Фулгем 24 матчі та записав до свого активу п’ять голів.
  • Контракт ізраїльського півзахисника з українським клубом дійсний до кінця цього року.
  • Фулгем з 52 очками в активі фінішував на десятій позиції в турнірній таблиці АПЛ.
  • Коуч «котеджерів» Марку Сілва за підсумками сезону увійшов до списку шести найкращих тренерів АПЛ.
  • Тоттенгем з 60 балами посів восьму позицію в чемпіонаті Англії і в наступному сезоні не зіграє в єврокубках вперше за довгий час.
  • Шахтар став чемпіоном України і гарантовано зіграє в груповому раунді Ліги чемпіонів.