«Образливо»: Кучук назвав головну причину перемоги Руху у меншості над Кривбасом

Переглядів 466
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Образливо»: Кучук назвав головну причину перемоги Руху у меншості над Кривбасом
Леонід Кучук. Фото: ФК Рух
Головний тренер Руху Леонід Кучук поділився враженнями після виграшу в матчі 11-го туру української Прем’єр-ліги з криворізьким Кривбасом – 2:1.

На післяматчевій пресконференції Кучук відзначив, що його підопічні зробили все, щоб здобути три очки.

«Пропустили швидкий гол із роздягальні. Проте відразу ж доклали чимало зусиль, аби виправити ситуацію, притиснули суперників до їхніх воріт – і дотиснули. А кінцівка – червона картка, друга жовта… Вже треба було втримати рахунок, намагатися не втратити перемогу, а виграти, тому що ця гра була за шість очок», – цитує Кучука пресслужба Руху.

Також наставник львівської команди прокоментував вилучення капітана Марка Сапуги.

«Перед грою хлопці зібралися в роздягальні та сказали: «Марку, ти будеш капітаном команди». Це вони зробили самі. При цьому Юрій Паньків став ініціатором того, щоби Сапугу вибрати капітаном. Так, образливо, що капітана вилучили з поля. 

Це дуже добре, коли команда збирається сама і доручає 19-річному хлопцю стати капітаном. Ось ця довіра і допомогла нам сьогодні виграти».

Наразі Рух посідає 10-е місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 11 очок. У наступному турі команда Кучука з ФК Львів. Поєдинок відбудеться 10 листопада та розпочнеться о 13:00.