«Один із найбільш затребуваних захисників у світі»: директор Борнмута позитивно оцінив трансфер Забарного

Переглядів 516
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«Один із найбільш затребуваних захисників у світі»: директор Борнмута позитивно оцінив трансфер Забарного
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнмут
Виконавчий директор англійського Борнмута Ніл Блейк прокоментував трансфер центрального захисника національної збірної України Іллі Забарного із київського Динамо.

Ілля Забарний 31 січня офіційно перейшов із київського Динамо в англійський Борнмут та підписав контракт до червня 2028 року.

Виконавчий директор Борнмут Ніл Блейк прокоментував підписання українського центрбека в інтерв'ю клубній пресслужбі.

«Ми дуже раді, що Ілля перейшов до нашої команди. Незважаючи на те, що йому всього 20, він грав на найвищому рівні за клуб і країну і зарекомендував себе як один із найбільш затребуваних молодих захисників у світі.

Ми дуже чекаємо, що він продовжить свій розвиток разом з нами, і знаємо, що він буде цінним та важливим членом нашої команди», – сказав Блейк.

Раніше була інформація, що сума трансферу Забарного становила 25 мільйонів фунтів. Ще п'ять мільйонів передбачені як бонуси. Київський клуб також отримає 20% від суми наступного перепродажу українського захисника.

Дебют 20-річного Забарного у складі Борнмута може відбутися у суботу, 4 лютого, у виїзному матчі 22 туру англійської Прем'єр-ліги проти Брайтона, який очолює екстренер Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Борнмут зіграв 20 матчів, набрав 17 залікових пунктів та посідає 18 місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

X