«Один із найкращих таймів за два сезони»: Ребров проаналізував розгромну перемогу Аль-Айну

Переглядів 412
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Один із найкращих таймів за два сезони»: Ребров проаналізував розгромну перемогу Аль-Айну
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Сергій Ребров висловився про перемогу свого Аль-Айна над Аджаманом (5:1) у матчі 14 туру чемпіонату ОАЕ. Український тренер залишився незадоволеним деякими діями підопічних.

Аль-Айн Сергія Реброва у п'ятницю, 27 січня, здобув впевнену перемогу над Аджаманом. Приємно, що до розгрому суперника приклав руку й український 33-річний вінгер Андрій Ярмоленко.

Футболіст провів на полі лише перший тайм, проте встиг відзначитися дублем і став одним із найкращих гравців матчу за версією статистичних порталів.

Ребров після матчу заявив, що залишився задоволеним грою своєї команди в першому таймі, однак у другій половині гри було здійснено помилки.

«Перший тайм був одним із найкращих у виконанні Аль-Айну за два сезони. На початку другого тайму ми припустилися багато помилок, тому потрібно продовжувати працювати. Слід все детально проаналізувати та готуватись до наступних поєдинків», – цитує Реброва сайт Аль-Айна.

Зазначимо, що завдяки цій перемозі Аль-Айн тимчасово піднявся на четвертий рядок у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Від лідера першості Аль-Шарджі команду Реброва відокремлюють три бали (Аль-Шарджа провела на один матч менше).

X