«Один з найкращих новачків Ла Ліги»: іспанське видання AS висловилося про Циганкова

Переглядів 3659
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Один з найкращих новачків Ла Ліги»: іспанське видання AS висловилося про Циганкова
Циганков з партнером святкують гол Жирони. Фото: Google
Українець Віктор Циганков вразив своєю грою редакцію популярного іспанського видання AS. Українського футболіста вважають одним з найкращих новачків Ла Ліги.

На сайті авторитетного іспанського видання AS вийшла стаття, яка називається «Циганков може зробити різницю в Жироні».

Автор матеріала зазначає, що український футболіст, який нещодавно перейшов до Жирони з київського Динамо, не знає місцевої мови, а в клубі мало розмовляють англійською. Також журналіст пише, що Циганков досить швидко влився в команду і вже показує клас.

Окрім того, в статті зазначається, що враховуючи невелику кількість зимових трансферів у Ла Лізі, Циганков навіть може стати одним з найкращих новачків другої частини сезону.

«Багато хто звернув увагу на перехід Циганкова, який разом з Мемфісом Депаєм став одним з найкращих новачків січня в Ла Лізі. Жирона віддала за нього п’ять мільйонів, тоді як ринкова ціна, напевно, перевищує 20 мільйонів євро», – пише AS.

Також іспанське видання чекає від Циганкова яскравої гри в наступному матчі Жирони.

«Вже в неділю він знову має вийти на поле у матчі з Атлетіком, щоб підтвердити свій рівень. Віктор може стати одним з відкриттів чемпіонату у другій частині сезону», — додає AS.