«Я просто зобов’язаний»: Циганков розповів, чому він з дружиною допомагатиме України

Переглядів 4416
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я просто зобов’язаний»: Циганков розповів, чому він з дружиною допомагатиме України
Віктор Циганков. Фото: Жирона
25-річний український футболіст каталонської Жирони Віктор Циганков прокоментував своє рішення разом з дружиною надавати допомогу Україні та українцям.

Український вінгер Жирони Віктор Циганков висловився стосовно того, що він з дружиною збирається допомагати Україні та українцям.

«Мені дуже допомогли, що я маю змогу грати у Європі. Тому я просто зобов’язаний допомагати своїй країні та українцям чим зможу. Дуже приємно, що Жирона піклується за Україну та українців, тому що Україна та всі люди, які там проживають, дуже потребують допомоги», – сказав Циганков в інтерв’ю клубній прес-службі Жирони. 

Також українець додав наступне стосовно допомоги українцям та Україні. 

«Навіть тварини, які залишаються без дому. Дуже важливо, щоб їм надавали допомогу. Дуже приємно, що люди піклуються за нас. Будемо сподіватися, що Жирона допомагатиме й надалі. Дуже дякую за те, що ви робите. Це дуже важливо для всіх українців та всієї нашої країни», - додав Циганков.

Додамо, що Віктор Циганков в переможному для Жирони матчі з Альмерією (6:2) відзначився дебютними голом та результативним пасом за каталонську команду.