«Одна з моїх цілей»: Коваленко розповів, чого він хоче досягти іграми за Емполі

Переглядів 7990
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Одна з моїх цілей»: Коваленко розповів, чого він хоче досягти іграми за Емполі
Віктор Коваленко. Фото: Емполі
Український півзахисник Віктор Коваленко дав свою першу прес-конференцію в статусі футболіста Емполі. Гравець поділився амбіціями у новому клубі.

Віктор Коваленко дав прес-конференцію, на якій поділився своїми першими враженнями після трансферу до Емполі.

«Радий бути тут, Емполі – хороша команда. Приємно одягнути синю футболку. Перші дні тут пройшли добре, хлопці та персонал прийняли мене».

Футболіст розповів про особисті та командні цілі на нинішній сезон:

«В Емполі я хочу продемонструвати свій ріст і те, що я можу віддати все заради команди. Моя мотивація є дуже високою, хочу довести свою цінність. Ми розраховуємо залишитися в Серії А за підсумками кампанії».

Коваленко зазначив, що він прагне повернутися до головної команди країни:

«Повернення до збірної України? Так, це одна з моїх цілей. Грати за національну команду завжди приємно», – передає слова Коваленка видання TUTTOmercatoWEB.

  • Права на Коваленка до 30 червня 2025 року належать Аталанті. За Емполі він буде виступати на правах оренди до завершення сезону. Українець поки не дебютував за нову команду.
  • В активі хавбека 33 матчі та один асист за збірну України. Він грав за синьо-жовтих ще 11 листопада 2021 року у товариському матчі проти Болгарії (1:1). Тоді він провів на полі 22 хвилини, вийшовши на заміну.