Одноклубника Маліновського пограбували під час матчу: джерело розповіло подробиці

Переглядів 321
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Одноклубника Маліновського пограбували під час матчу: джерело розповіло подробиці
Сеад Колашинац. Фото: Google
Боснійський легіонер Марселя Сеад Колашинац став жертвою крадіїв, які пограбували його будинок під час поєдинку Кубку Франції, в якому провансальці зустрічалися з Ренном.

20 січня Марсель Руслана Маліновського грав на «Велодромі» в рамках 1/16 фіналу Кубка Франції з Ренном. У цій зустрічі команда українця перемогла з рахунком 1:0.

За інформацією видання 20minutes, під час цього матчу будинок боснійського захисника провансальців Сеада Колашинаца пограбували. Сума збитків наразі невідома. У момент злочину вдома перебували дружина та донька Сеада, які отримали серйозний шок. На щастя, жертвами фізичного насильства вони не стали.

29-річний боснійський футболіст раніше виступав за Шальке та Арсенал. Він зумів стати одним із лідерів Марселя цього сезону. В його активі 21 матч, три голи та одна результативна передача у футболці провансальців.

Марсель з Маліновським виграв вже три матчі поспіль. Руслан за провансальців зіграв у трьох поєдинках, але результативними діями ще не відзначався.

На даний момент Марсель з 42 очками в активі іде на третьому місці в чемпіонаті Франції, відстаючи від другого Ланса на два бали та на п’ять очок від першого ПСЖ, який у трьох попередніх поєдинках двічі програв.

Наступний поєдинок провансальців у рамках чемпіонату Франції буде з Монако 28 січня.