П'яте пришестя: Мирон Маркевич новий головний тренер львівських Карпат

Переглядів 6142
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
П'яте пришестя: Мирон Маркевич новий головний тренер львівських Карпат
Мирон Маркевич. Фото: Google
Відомий український фахівець Мирон Маркевич обійняв посаду головного тренера львівських Карпат та запросив до свого штабу Андрія Сапугу та Богдана Стронцицького.

Один з найавторитетніший та найдосвідченіших українських тренерів Мирон Маркевич нарешті підписав контракт із львівськими Карпатами. Про це повідомив телеграм-канал ТаТоТаке.

До тренерського штабу відомого фахівця увійдуть асистент Андрій Сапуга та тренер воротарів Богдан Стронцицький, які працювали за колишнього наставника зелено-білих Андрія Тлумака.

Раніше ми повідомляли про те, що асистентом Маркевича стане Володимир Єзерський, який зараз працює в тренерському штабі Руслана Ротаня в Олександрії, а також очолює юнацьку збірну України (U-16).

Нагадаємо, що Мирон Маркевич до сьогоднішнього часу чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова: 1992-1995, 1996-1998, 2000-2001 та 2002-2004 роках. 

Останнім місцем роботи Мирона Маркевича був Дніпро, який він очолював в період з 2014 по 2016 роки.

Саме з Дніпром Маркевич досяг найбільшого досягнення в своїй тренерській кар'єрі - вивів команду з Дніпра до фіналу Ліги Європи в 2015 році і в тому ж сезоні виборов бронзу УПЛ.