Офіційно: Петраков знайшов нову роботу та очолив колишнього суперника збірної України

Переглядів 3591
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Офіційно: Петраков знайшов нову роботу та очолив колишнього суперника збірної України
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Колишній головний тренер збірної України Олександр Петраков за два дні після офіційного звільнення знайшов для себе роботу в новій національній команді.

В останній день минулого року закінчився контракт Олександра Петракова з УАФ, а вже 12 січня офіційно стало відомо, що він залишить посаду наставника збірної України.

Але довго без роботи українському фахівцю сидіти не довелося. Петраков очолив збірну Вірменії. Про це повідомляє прес-служба місцевої федерації футболу. Деталі контракту із 65-річним фахівцем не повідомляються.

Варто зазначити, що пост головного тренера збірної Вірменії звільнився саме після матчу проти України в рамках Ліги націй 2022/23. Тоді підопічні Петракова розгромили вірмен (5:0 та 3:0) та Хоакін Капаррос, який свого часу працював у Севільї, втратив свою посаду.

Після відходу іспанського фахівця зі збірною Вірменії працював Роман Березовський, який і зараз виконує обов'язки головного тренера.

Варто зазначити, що у відборі на Євро-2024 вірмени зіграють з Хорватією, Уельсом, Туреччиною та Латвією. Перший офіційний матч Петраков проведе 25 березня вдома проти турків.

X