Офіційно: Ротань став головним тренером ФК Олександрія

Переглядів 606
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Офіційно: Ротань став головним тренером ФК Олександрія
Руслан Ротань. Фото: ФК Олександрія
Футбольний клуб Олександрія офіційно презентував Руслана Ротаня, який змінив звільненого Юрія Гуру, на посаді головного тренера команди.

ФК Олександрія офіційно призначив Руслана Ротаня новим головним тренером команди. Інформації про тривалість контракту поки що немає.

Ротань замінить у команді Юрія Гуру, якого було звільнено після першої частини чемпіонату України, яку ФК Олександрія завершила на п’ятому місці.

«Мені дуже приємно приєднатися до сім’ї футбольного клубу Олександрія. Ми з тренерським штабом зробимо все від нас залежне, щоб олександрійські уболівальники були задоволені й грою, і результатом. 

Ми дуже розраховуємо на хлопців, на те, що вони нам в цьому допоможуть і ми спільно будемо радувати шанувальників футболу», — сказав Ротань.

Нагадаємо, що Руслан Ротань останнім часом працював наставником молодіжної збірної України, яку вивів на Євро-2023. Контракт з УАФ завершується 31 грудня, поки немає інформації, чи тренер поєднуватиме дві посади.

Раніше була інформація, що помічником Ротаня у тренерському штабі ФК Олександрія може стати півзахисник Чорноморця Сергій Кравченко, який планує завершити професійну кар'єру футболіста.

Олександрія провела 13 матчів, набрала 24 очки та посідає п'яте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

X