Омонія Безуса та Бєсєдіна отримала нового тренера: клуб українців пішов на радикальний крок

Переглядів 5747
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Омонія Безуса та Бєсєдіна отримала нового тренера: клуб українців пішов на радикальний крок
Софроніс Августі. Фото: Омонія
Кіпріотська Омонія українських футболістів Романа Безуса та Артема Бєсєдіна будуть грати під керівництвом нового спеціаліста Софроніса Августі.

Кіпріотська Омонія, кольори якої захищають український півзахисник Роман Безус та український форвард Артем Бєсєдін, офіційно оголосила про зміну головного тренера.

Яннік Феррера, який тренував команду з Нікосії з 2022 року, був звільнений з посади наставника через слабкі результати та атмосферу в роздягальні, яка не відповідає вимогам керівництва клубу.

Омонія вже призначила нового коуча команди, яким став Софроніс Августі. Цей спеціаліст раніше працював з лімассольським Аполлоном, АЕКом з Ларнаки, АПОЕЛем та Карміотіссою.

Зараз Омонія, яка минулого сезону посіла сьому позицію у внутрішній першості, йде шостою у турнірній таблиці чемпіонату Кіпру, маючи після 22 турів у своєму активі 35 балів.

Додамо, що Роман Безус у поточному сезоні зіграв за Омонію 21 матч та відзначився трьома голами і трьома асистами у складі цієї команди. Артем Бєсєдін, який належить київському Динамо, ще не дебютував за кіпріотську команду.