«Основний мотив - здоров'я, скорочення зарплати»: джерело повідомило, коли Луческу збирався залишити Динамо

Переглядів 831
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Основний мотив - здоров'я, скорочення зарплати»: джерело повідомило, коли Луческу збирався залишити Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу міг залишити свою посаду ще в середині вересня, але в справу втрутилися гроші, і румунський фахівець залишився.

15 вересня цього року Динамо поступилося на своєму полі у груповому етапі Ліги Європи АЕКу з Ларнаки (0:1). Саме ця поразка мала поставити крапку у відносинах між румунським фахівцем та керівництвом київського клубу.

«Про це, власне кажучи, він і повідомив гравців та тренерський штаб. Основний мотив – здоров'я, втома, скорочення зарплати на 15% (передбачено у контракті) після невиходу до групи ЛЧ. Але надалі щось пішло не так. Це «щось» банально - гроші. Три мільйони євро, що залишилися за півтора року контракту», – повідомляє телеграм-канал Динамо Київ Inside.

Нагадаємо, Динамо у своїй групі Ліги Європи зуміло набрати лише одне очко, з яким у підсумку посіло останнє місце.

77-річний Луческу очолив Динамо влітку 2020 року та у першому сезоні на посаді наставника киян завоював чемпіонський титул, а також Кубок України. Контракт румунського фахівця з Динамо діє до червня 2024 року.

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок. Чемпіонат України відновиться на початку березня.

X