Основний захисник Шахтаря гордий порівнянням з безробітним колишнім гравцем збірної України

Переглядів 779
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Основний захисник Шахтаря гордий порівнянням з безробітним колишнім гравцем збірної України
Віктор Корнієнко. Фото: ФК Шахтар
Захисник донецького Шахтаря Віктор Корнієнко прокоментував порівняння з колишнім гравцем «гірників» Ярославом Ракіцьким, який провів у структурі клубу 15 років.

В інтерв'ю програми «Один на один з Ольгою Каленчук» на офіційному ютуб-каналі Шахтаря Корнієнко розповів про те, як реагував на порівняння з Ракіцьким.

«Коли я потрапив до Шахтаря, мені з усіх боків почали говорити, що другий Ярослав Ракіцький. Коли ще забив гол зі штрафного, ще більше почали говорити, що це другий Ярік. Це круто, класно», – сказав Корнієнко в інтерв'ю пресслужбі клубу.

33-річний Ракіцький є вихованцем Шахтаря. Захисник перебував у структурі донецького клубу із 13 років. Разом із Шахтарем ставав семиразовим чемпіоном України, шестиразовим володарем Кубка та Суперкубку України, провів за клуб 326 матчів, забив 14 м'ячів і зробив 31 результативну передачу.

У січні 2019 року Ракіцький перейшов до Зеніту, а з початком війни росії проти України досвідчений гравець розірвав контракт із пітерським клубом.

Останнім клубом Ракіцького була Адана Демірспор. На початку грудня колишній гравець збірної України розірвав угоду з турецьким клубом, за який виступав упродовж останніх чотирьох місяців.

23-річний Корнієнко перебуває у Шахтарі з літа 2016 року. За цей час провів за «гірників» 30 матчів, забив один м'яч і зробив чотири асисти.

X