Останній поєдинок Львова в своїй історії? Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 571
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Останній поєдинок Львова в своїй історії? Прогноз і анонс на матч УПЛ
Фото: УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 30 туру УПЛ Колос – Львів спеціально для вас на «УФ».

4 червня відбудеться поєдинок 30 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Колос ‒ Львів. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Колос – Львів

4 червня. 15:00. с. Ковалівка. Стадіон «Колос»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – відсутні

Якби Колос у минулому турі переміг Ворсклу, то цей матч був би єдиним у турі, який нічого не вирішує для обидвох команд. Але ковалівці поступились полтавцям з рахунком 0:2 і все ще перебувають у зоні ризику потрапляння у стикові матчі. Для такого розвитку подій повинно зійтись багато співпадінь. Потрібно, щоб Рух перемагав Олександрію, Інгулець ‒ Верес, Металіст 1925 ‒ Динамо та Чорноморець ‒ Металіст. Ну і при тому підопічні Ярослава Вишняка мають програти Львову, якому вже нічого не треба у цьому сезоні. 

Проте якщо навіть 0,01% вірогідності існує, Колос має зробити все для уникнення стикових матчів

Колос знаходиться на дев’ятому місці з 33 балами в активі. На один пункт менше у Чорноморця і на два очки ‒ у Металіста 1925, Руху та Інгульця. У цьому сезоні ковалівці здобули дев’ять перемог, шість разів зіграли внічию і чотирнадцять поєдинків програли. Різниця забитих і пропущених – 22:36. Найкращим бомбардиром команди з Ковалівки є Павло Оріховський, у якого вісім забитих м’ячів, половина яких з пенальті.

ФК Львів так і не набрав поки жодного очка при Безсмертному

Анатолій Безсмертний. Фото: ФК Львів

Львів у минулому турі поступився Інгульцю з рахунком 0:2, і це дванадцята поразка поспіль для «містян». Загалом у цьому сезоні синьо-золоті здобули лише три перемоги (двічі обіграли Минай і одного разу Рух), чотири рази зіграли внічию і 22 матчі програли. У підсумку – останнє місце в турнірній таблиці та лише 13 очок. Різниця забитих і пропущених – 18:51. Львів’яни забили найменше серед усіх 16 команд УПЛ, але пропустили не найбільше. Більше за них пропустив Металіст – 55. Найкращим бомбардиром Львова є Владислав Бугай, у якого чотири забиті м’ячі.

Історія зустрічей – 7:+5=0-2; 12:5

Майбутній герой матчу – ФК Львів

Футбольний клуб Львів став першою командою в цьому сезоні, яка достроково вилетіла з УПЛ. Після цього у ЗМІ розпочалися розмови про те, що Львів може припинити своє існування. Львів’яни не повинні були їхати на матч у Ковалівку, адже до цього поєдинку мали припинити своє існування, згідно повідомлень програми «Футбол Time». Однак станом на зараз «містяни» все таки поїхали на поєдинок проти Колоса. Наразі невідомо, що буде після цього матчу. Можливо, і дійсно на один футбольний клуб в Україні стане менше.

Прогноз на гру Колос – Львів: ТБ 2.5 – 2.27 

Абсолютно невмотивований Львів приїде в гості до Колоса, якому потрібно просто здобути перемогу та спокійно піти у відпустку. Ковалівці не перемагають вже чотири матчі поспіль. Тому їм потрібно реабілітуватися перед власними вболівальниками, тим більше, що гратимуть вони вдома. А львів’яни, як команда, якій нічого втрачати, можуть відкритися і зіграти у яскравий футбол. Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на те, що в матчі Колос – Львів буде забито, як мінімум три м’ячі – 2.27.

X