«П’ять днів на війні пробув, тому не боюся»: екс-наставник Шахтаря прокоментував кризу своєї команди

Переглядів 491
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«П’ять днів на війні пробув, тому не боюся»: екс-наставник Шахтаря прокоментував кризу своєї команди
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Італійський наставник Брайтона Роберто Де Дзербі, який раніше тренував Шахтар, висловився з приводу результатів «чайок». Італієць заявив, що не боїться викликів АПЛ.

Роберто Де Дзербі, який нині очолює Брайтон Енд Хоув Альбіон, заявив, як він ставиться до того, що в чотирьох матчах чемпіонату Англії його команда набрала два очки.

«Ситуація? П’ять днів на війні пробув, тому не боюся. Вибачте за результати, я знаю, що балів мало. Я не хочу багато говорити про невдачу чи щось подібне. Я хочу поговорити про покращення, які ми маємо зробити дуже швидко», - цитує Роберто Де Дзербі Tuttomercatoweb.

Де Дзербі очолив «чайок» у вересні, підписавши з клубом чотирирічний контракт. У дебютному матчі італійця Брайтон на виїзді зіграв унічию 3:3 з Ліверпулем. В цьому матчі футболіст «чайок» Троссард оформив історичний хет-трик, ставши першим футболістом Брайтону, якому вдалося забити три голи в одному матчі АПЛ. Також команда Де Дзербі програла на своєму полі Тоттенгему з рахунком 0:1. А у двох попередніх зустрічах Брайтон програв Брентфорду з рахунком 0:2, де італієць мав конфлікт з наставником суперників, та зіграв внічию 0:0 з Ноттінгем Форест. 

На даний момент «чайки» з 15 очками в активі ідуть на сьомому місці в АПЛ. Наступний матч Брайтон зіграє 22-го жовтня з Манчестер Сіті.

X