П'ять клубів АПЛ готують позов на 300 мільйонів фунтів до суду на команду Миколенка: Евертон заперечує правопорушення

Переглядів 1233
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
П'ять клубів АПЛ готують позов на 300 мільйонів фунтів до суду на команду Миколенка: Евертон заперечує правопорушення
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Саутгемптон, Лестер, Лідс, Ноттінгем Форест та Бернлі прагнуть отримати значну фінансову компенсацію, якщо Евертон уникне вильоту з англійської Прем'єр-ліги цього сезону.

АПЛ звинуватила Евертон у ймовірному порушенні правил фінансового Fair-Play в березні. За останні три роки ліверпульський клуб зазнав приголомшливих збитків у 372 мільйони фунтів стерлінгів, що перевищує ліміт у 105 мільйонів фунтів стерлінгів, пише британське видання Mirror.

Евертон заперечує будь-які правопорушення і обіцяють рішуче оскаржити звинувачення, яке може призвести до зняття очок, якщо порушення буде доведено. Це покарання – не єдиний можливий результат, оскільки Саутгемптон, Лестер, Лідс, Ноттінгем Форест та Бернлі хочуть розділити між собою 300 мільйонів фунтів стерлінгів.

Але видання зазначає, що позов подадуть лише ті клуби, які разом з Саутгемптоном залишать АПЛ за результатами цього сезону.

За два тури до завершення Евертон має в активі 32 очки й знаходиться на відстані одного залікового пункта від зони вильоту.

Віталій Миколенко в складі Евертона провів 35 матчів в усіх турнірах цього сезону, резудьтативними діями не відзначився.

X