Parimatch офіційно закрився в Україні: колишній спонсор клубів УПЛ звільнив усіх співробітників

Переглядів 724
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Parimatch офіційно закрився в Україні: колишній спонсор клубів УПЛ звільнив усіх співробітників
Паріматч. Фото: Google
Букмекерська компанія Parimatch звільнила всіх співробітників. Проте адвокати та юридичні компанії продовжуватимуть відстоювати інтереси контори у судах.

Збір підписів не допоміг. Станом на сьогодні, 12 травня, всіх співробітників букмекерської конторі Parimatch Україна звільнено, компанія остаточно закривається. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила СЕО компанії Наталія Гілевич.

«12 травня - остаточне закриття компанії PM UA. Весь колектив звільнено, я теж залишаю посаду. Подальшу роботу продовжать адвокати та юридичні компанії. Бажаю всім колегам знайти нові проекти, де буде корисним ваш досвід. З вдячністю за складний та розвиваючий шлях у PM, з вдячністю команді та партнерам, з вірою у перемогу України!, – написала пані Гілевич.

Нагадаємо, що 10 березня Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб, пов'язаних із гральним бізнесом. До списку потрапила також і найбільша українська букмекерська контора Parimatch.

Зауважимо також, що саме Parimatch була офіційним спонсором багатьох клубів УПЛ, однак після накладення санкцій, від співробітництва з компанією всі клуби відмовилися.

12 березня Parimatch припинив операційну діяльність, платформа для клієнтів стала недоступною, сайт найбільшого букмекера України pm.ua заблоковано.