«СБУ залякує та вимагає»: у Parimatch відреагували на санкції, впроваджені Зеленським

Переглядів 1231
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«СБУ залякує та вимагає»: у Parimatch відреагували на санкції, впроваджені Зеленським
Паріматч. Фото: Google
Компанія Parimatch офіційно відреагувала на потрапляння до списку санкцій, запровадженого Президентом України Володимиром Зеленським.

Вчора стало відомо, що президент України Володимир Зеленський запровадив санкції проти багатьох компаній, що працюють в нашій країні, але мають зв’язки з росією.

У перелік компаній потрапила і букмекерська контора Parimatch. У самій компанії офіційно висловилися з цього приводу.

У Parimatch заявили, що компанію створили українці для українців та справно платять податки, а з початком війни контора припинила діяльність у росії.

«Паріматч – бренд який було створено українцями, який розвивається українцями, в якому працюють і яким володіють українці. У березні 2021 компанія отримала ліцензії на провадження букмекерської діяльності та онлайн казино. За два роки було сплачено більше 850 млн грн податків, зборів та ліцензійних платежів до держбюджету України».

З початку війни бренд Parimatch припинив діяльність на території росії, заборонив будь-яке використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора». 

Також у Parimatch впевнені, що роботу компанії блокують у СБУ.

«Хочемо повідомити, що протягом усього часу військового вторгнення рф в Україну до нас жодного разу не поступали запити від СБУ щодо роз’яснень зупинки франшизи в росії. Контакти зі співробітниками СБУ мали лише формат погроз, залякування і вимагання. Ці дії призводять до неможливості вести бізнес, допомагати армії та громадянам України.

Відклавши свої першочергові завдання, співробітники Служби безпеки України протягом декількох місяців користуються власними повноваженнями, військовим станом у країні та неправомірно тиснуть на ліцензованого українського оператора».

У компанії звернулися до Зеленського із закликом припинити свавілля СБУ.