«Павелко ще пошкодує, що з ним зв’язався»: Севідов розкритикував підтримку президента УАФ легендами України

Переглядів 809
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Павелко ще пошкодує, що з ним зв’язався»: Севідов розкритикував підтримку президента УАФ легендами України
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Колишній тренер Карпат, Металіста та ряду інших українських команд Олександр Севідов відреагував на взяття під варту президента УАФ Андрія Павелка та неабияку підтримку, яку йому висловлюють легенди футболу.

Тренер Олександр Севідов, який відомий за роботою в Карпатах, Маріуполі, Металісті та інших українських командах не розуміє, чому легенди українського футболу та за сумісництвом працівники УАФ почали захищати Андрія Павелка після того, як його взяли під варту.

«Ми вже з вами звикли: то «слід ФСБ», то зрадники в поліції, НАБУ, судах, прокуратурі. Ми вже навіть звикли до того, що Павелка, як борця з рашистами, поставили в один ряд із Володимиром Зеленським, Валерієм Залужним, Кирилом Будановим». 

Також Севідов висміяв реакцію голови Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки на дану ситуацію:

«Однак тут прилетіла ще одна малява від містера Баранки. «Ми розгромили злочинну організацію, яка заробляла мільйони євро, приклад усій Європі». Що? Я впевнений: Павелко ще пошкодує, що зв’язався з Баранкою. Чим він спокусив Павелка, що він довірив Баранці розпоряджатися долями людей?».

Франческо Баранка. Фото: УАФ

Наостанок колишній тренер назвав футбольних людей України, які ніколи не встануть на захист президента УАФ:

«Якось Павелко сказав, що ніхто не може звинуватити Баранку в заангажованості. Я можу. Список прізвищ поручителів не дивує. Хоча, чомусь не всі там. Я б здивувався, якби поручителями були брати Суркіси, Олег Собуцький, Владислав Гельзін, Андрій Шевченко», – сказав Севідов у програмі Фінти та підкати.

  • 16 червня Шевченківський районний суд Львова змінив запобіжний захід Павелку на утримання під вартою терміном на 60 діб.
  • Спортивний арбітражний суд у Лозанні в квітні 2023 року залишив у силі рішення Апеляційного комітету УАФ відносно Севідова: пожиттєва заборона займатися будь-якою футбольною діяльністю.
  • Покарання пов’язане зі справою договірних матчів ПФК Суми, в якому Севідов у 2017-2018 рр. виконував роль консультанта.