Павелко відреагував на інформацію про російське громадянство віце-президента УАФ

Переглядів 1298
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Павелко відреагував на інформацію про російське громадянство віце-президента УАФ
Алан Плієв. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував інформацію про російське громадянство віце-президента організації Алана Плієва.

Андрій Павелко під час спеціальної прес-конференції розповів про Алана Плієва, який обіймає посаду першого віце-президента Української асоціації футболу.

Раніше з'явилася інформація, що Плієв є громадянином держави-агресора.

«Це справжній патріот України. Він народився в Осетії, але переїхав до України, здобув освіту, громадянство. Коли почалася війна, він спалив свій паспорт і звернувся до українського посольства.

Він робить багато речей на користь України – гуманітарні штаби, підтримка ЗСУ. Плієв зараз перебуває в Україні, працює поза штатом віце-президентом УАФ», – сказав Павелко.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Функціонера підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.

X