Павелко відреагував на скандальну ситуацію із Запісоцьким під час виїзду з України

Переглядів 1032
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Павелко відреагував на скандальну ситуацію із Запісоцьким під час виїзду з України
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував інцидент на кордоні з генеральним секретарем та віцепрезидентом УАФ Юрієм Запісоцьким.

Учора, 18 жовтня, Запісоцькому було вручено підозру від генпрокуратури у кримінальних справах УАФ. Це сталося під час перетину функціонером кордону з Польщею. Цю ситуацію прокоментував президент УАФ Павелко.

«Провокаційний інцидент, який стався з Юрієм Запісоцьким на кордоні при виїзді з України, як я будь-які інші спроби диверсій проти історичного для України проєкту ЧС-2030 та українського футболу взагалі, аж ніяк не зашкодили нашій мотивації.

Запісоцький перебуває у штаб-квартирі УЄФА. Проводить зустрічі та обговорення ключових вимог щодо формування заявки з європейськими колегами та ФІФА», – написав Павелко у Фейсбуці.

У 2018 році програма «Схеми» провела розслідування, за результатами якого журналісти запідозрили УАФ та її президента Андрія Павелка у корупції через завод із виготовлення штучних полів.

У жовтні цього року Україна офіційно приєдналася до спільної заявки Іспанії та Португалії на проведення чемпіонату світу-2030. Згідно з попереднім планом, Україна прийме одну з груп на Мундіалі.