Переговори зайшли в глухий кут: Шахтаря не влаштовує сума Інтернасьоналя за легіонера

Переглядів 384
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Переговори зайшли в глухий кут: Шахтаря не влаштовує сума Інтернасьоналя за легіонера
Вітао. Фото: ФК Шахтар
Інтернасьональ має на меті викупити у Шахтаря бразильського центрального захисника Вітао, футболіст зараз на правах оренди виступає за «колорадос».

Бразильський гранд розглядає повноцінний трансфер Вітао однією зі своїх ключових найближчих трансферних цілей. Інтернаціональ уже робив офіційний запит до донецького клубу з трансферу гравця, проте не отримав жодної відповіді.

Як повідомляє авторитетне видання Portal Do Colorado, представник Шахтаря у неофіційній розмові повідомив бразильцям, що клуб має намір виручити за Вітао 10 мільйонів євро.

За інформацією джерела, ця сума перевищує фінансові можливості Інтернасьоналя. Шахтарю готові запропонувати 4,5 мільйони євро за мінімум 50% прав на Вітао.

Вітао приєднався до Шахтаря на початку сезону 2019/2020 з Палмейраса за чотири мільйони євро. Однак після початку повномасштабної війни в Україні футболіст скористався правилом ФІФА та призупинив свій контракт з «гірниками», перебравшись до Бразилії.

Загалом за донецький клуб Вітао провів 36 матчів у всіх турнірах. Його орендна угода та бразильським клубом розрахована до літа 2023 року, а контракт з Шахтарем до кінця сезону 2023/2024. Трансфермаркт оцінює вартість гравця у шість мільйонів євро.