Переїзд Карпат до Польщі: справа може завершитися судовим позовом – деталі

Переглядів 4335
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Переїзд Карпат до Польщі: справа може завершитися судовим позовом – деталі
Сергій Горбунов на тренуванні команди. Фото: ФК Карпати
Велика букмекерська компанія з Польщі погрожує судовими діями по відношенні до осіб, що розповсюдили неправдиву інформацію, щодо їх можливого співробітництва з львівськими Карпатами.

Українську футбольну громадськість продовжує лихоманити, після новини про ймовірне запрошення львівських Карпат до участі у чемпіонаті Польщі. 

Намір заманити «левів» до Польщі буцімто мала одна з тамтешніх букмекерских контор, яка є спонсором Fortuna 1 (польського Дивізіону 2). Букмекери нібито обіцяли команді Мирона Маркевича за співпрацю із нею в сезоні 2024/25 років справжні золоті гори, як-то гроші на трансфери та розвиток інфраструктури.

Документ, що був датований першим червня цього року і підписаний буцімто особисто президентом Fortuna 1 Конрадом Комарчуком надійшов саме на нашу редакційну пошту.  «Український футбол» першим оприлюднив його та звернувся за роз'ясненням до керівництва Карпат й отримав ексклюзивний коментар Степана Юрчишина.

Як виявилось згодом, зі слів вже пана Конрада Комарчука запрошення і його підпис були дійсно сфальсифіковані.

«Опублікований лист сфабрикований, містить фальшивий підпис і не має нічого спільного з фактами. Ми ніколи не робили пропозиції щодо вступу та спонсорства Карпатам. Ліга вживатиме відповідних судових заходів», – написав Комарчук у Твіттер.

Польський портал Sport.pl вбачає у фейковому запрошені Карпат до Польщі російський слід.