Перша ліга України вже взимку може втратити один клуб: відомо, чому так може статися

Переглядів 733
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Перша ліга України вже взимку може втратити один клуб: відомо, чому так може статися
Ігор Жабченко. Фото: Google
Головний тренер Гірника-Спорт Ігор Жабченко проаналізував виступи своєї команди у першій частині сезону Першої ліги, яка посідає останнє місце у групі Б.

В інтерв'ю прес-службі ПФЛ Жабченко заявив, що такого результату команди з Горішніх Плавнів варто було очікувати, адже Гірник-Спорт лише за два тижні до старту Першої ліги почав готуватися до турніру.

«Якщо чесно, то ми навіть могли не стартувати, але за два тижні до початку чемпіонату керівництво клубу ухвалило рішення брати участь у змаганнях. Довелося за короткий проміжок часу буквально збирати нову команду, адже з попереднього сезону залишилося три-чотири футболісти».

Також Жабченко зазначив, що плани на зимову перерву вже сформовані, проте клуб може не продовжити участі у Першій лізі через фінансові проблеми.

«На базі зберемося наприкінці січня чи на початку лютого. Все залежить від нашого спонсора Ferrexpo. Якщо підприємство працюватиме, то братимемо участь у весняній частині сезону. Якщо будуть фінансові проблеми, можемо не продовжити чемпіонат».

На зимову перерву Гірник-Спорт пішов на останньому, восьмому місці у турнірній таблиці групи Б Першої ліги, набравши вісім очок у 14 матчах.

Відновлення чемпіонату Першої ліги заплановано на 8 квітня.