Перша ліга: всі результати неділі – довгоочікуваний тріумф легенди Динамо і втрата очок одного з лідерів

Переглядів 17380
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Перша ліга: всі результати неділі – довгоочікуваний тріумф легенди Динамо і втрата очок одного з лідерів
Олександр Головко. Фото: Діназ
У Першій лізі України пройшли чергові матчі шостого туру. Діназ обіграв Гірник-Спорт, Хуст здолав Поділля, Прикарпаття та Нива Бузова розписали нічию, а Інгулець вирвав перемогу у Металурга.

У неділю, третього вересня, були зіграні шість матчів шостого туру Першої ліги України. Сайт «Український футбол» пропонує огляд цих поєдинків.

Діназ – Гірник-Спорт – 3:1

Команда колишнього захисника Динамо Олександра Головка впевнено перемогла завдяки голам Олексія Маляки (19'), Гільєрме да Соузи (54') та Данила Кіріченка (69'). У складі гостей м'ячем відзначився Радіон Посєвкін (21').

Діназ, який програв три матчі до цього, тепер посідає сьому сходинку у Групі Б, маючи шість очок. Гірник-Спорт залишився восьмим з такою ж самою кількістю балів.

Нагадаємо, що Головко виступав за Динамо з 1995-го по 2004 роки: 275 матчів та 14 голів.

Хуст – Поділля – 2:1

У цій грі домашня команда вже у першому таймі вирішила свої питання після того, як Владислав Борисенко (4') та Володимир Шевчук (21') зробили рахунок 2:0. На це Поділля відповіло м'ячем Валерія Болденкова (86').

І Хуст, і Поділля, мають по чотири бали у Групі А, та посідають восьме і десяте місця відповідно.

Прикарпаття – Нива Бузова – 2:2

Гості врятували для себе нічию у самій кінцівці поєдинку, який розпочався з голу Данила Книша (22'), після чого Прикарпаття забило двічі завдяки м'ячам Василя Француза (43') та Артема Сьомки (66'). Героєм Ниви став Кирило Прокопчук, який на 90-й хвилині зробив рахунок 2:2.

Через цю нічи. Нива не зуміла наздогнати Карпати у Групі А та залишилися другою з 14 очками. Прикарпаття йде сьомим з п'ятьма балами.

Інгулець – Металург – 3:2

З подіями цієї гри ви можете ознайомитися за посиланням.

Полтава – Вікторія – 2:2

Сценарій у цьому матчі був схожий на простистояння Прикарпаття та Ниви. Господарі вийшли вперед завдяки м'ячу Олександра Вівдича (29'), після чого гості наприкінці першого тайму зрівняли рахунок – голом відзначився Сергій Машталів (40').

У другій половині гри Максим Горжуй на 82-й хвилині забив, як здавалося, переможний м'яч для Полтави, але Вадим Шаврін на 87-й зміг принести Вікторії нічию.

Після цієї нічию полтавчани стали четвертими у Групі Б, у них вісім очок. Вікторія йде другою з 12 балами.

Нива – Агробізнес – 0:0

В упорній боротьбі ці команди так і не зуміли відкрити рахунок, хоч і зіграли майже 100 хвилин.

Обидва клуби набрали по одному балу. Нива залишилися третьою у Групі А, у них 10 очок, а Агробізнес четвертим з дев'ятьма пунктами.