«Перші 30 хвилин були провальними»: Шаран жорстко висловився про нічию Минаю з Металістом 1925

Переглядів 755
Антон Терехов Антон Терехов
1 голос
«Перші 30 хвилин були провальними»: Шаран жорстко висловився про нічию Минаю з Металістом 1925
Володимир Шаран. Фото: Минай
Наставник закарпатського футбольного клубу Минай Володимир Шаран залишився задоволеним нічиєю 1-1 в грі проти харківського Металіста 1925 в рамках 23-го туру Української Прем'єр-ліги, який відбувся сьогодні, 29 квітня.

Про це наставник Минаю сказав на післяматчевій пресконференції.

Шаран відмітив, що його команда мала непогані моменти, але гості більше володіли м’ячем та створили по небезпечному моменті в обидва тайми.

«Перші 30 хвилин у нашому виконанні були провальними. Ми знали, що вони добре контролюють м’яч, у них хороші технічні гравці. Хотіли силою обіграти цю команду. Але тиснув на хлопців результат. Перед грою я їх не впізнав», — розповів головний тренер ужгородців.

За його словами, у клубу немає жодних заборгованостей перед гравцями, тому у колективі панує гарна атмосфера. Також він додав, що заміни посилили гру його команди.

«Також є кадрові проблеми. Воробчак випав на пів року. Нам не вистачає агресивності попереду, на флангах. Сьогодні ми особливо чітко побачили, що цього не вистачає», — пояснив Володимир Шаран.

Нагадаємо, після нічиєї Минай опустився до зони перехідних матчів. Металіст 1925  на десятому рядку, однак має відрив від свого сьогоднішнього суперника всього в три бали.