Перші зміни у складі Вереса: рівненський клуб оголосив про відхід трьох гравців

Переглядів 923
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Перші зміни у складі Вереса: рівненський клуб оголосив про відхід трьох гравців
Роман Мірошник, Михайло Сергійчук та Сергій Шестаков. Колаж: НК Верес
Верес почав підбивати підсумки першої частини сезону. Рівненський клуб офіційно повідомив, що команду залишають нападник Михайло Сергійчук, півзахисник Сергій Шестаков та захисник Роман Мірошник.

Рівненчани подякували своїм колишнім футболістам та побажали їм успіхів у подальшій кар'єрі.

«Хлопці, кожен із вас – невід'ємна частина нашого клубу та червоно-чорної родини! Ми обов'язково побачимося на футбольних полях у мирній Україні», – говориться у зверненні Вереса на офіційному сайті.

31-річний Сергійчук перейшов у Верес у серпні 2020 року та провів 99 матчів, у яких забив 21 гол і зробив дев'ять результативних передач. Михайло раніше виступав за Олімпік, Десну, Карпати, Говерлу, Ворсклу, ФК Миколаїв та латвійський Вентспілс.

32-річний Шестаков перейшов до рівненського клубу з угорського Дьєшдьєра у липні 2021 року та зіграв дев'ять поєдинків, у яких відзначився одним асистом. Сергій має також досвід виступів за Олімпік, Нафтовик-Укрнатфу, тернопільську Ниву та ФК Одеса.

28-річний Мірошник перейшов у Верес із краматорського Авангарду у серпні 2020 року. Роман провів за рівнян 51 матч і забив два голи. Футболіст раніше захищав кольори алчевської Сталі.

На зимову перерву Верес пішов на десяте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 17 очок.

X