«Першим у списку буде Манчестер Сіті»: журналіст дав прогноз, коли Циганков змінить клубну прописку

Переглядів 18981
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Першим у списку буде Манчестер Сіті»: журналіст дав прогноз, коли Циганков змінить клубну прописку
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Відомий журналіст Ігор Циганик прогнозує, що Віктор Циганков залишить Жирону після завершення цього сезону. На думку експерта, українець може перейти у Манчестер Сіті.

Ігор Циганик вважає, що Віктор Циганков влітку може перейти із Жирони у сильнішу команду. Журналіст нагадав, що Жирона разом із Манчестер Сіті входить до холдингової компанії City Football Group.

«Думаю, що наприкінці сезону Віктор змінить прописку. Жироною керує брат Хосепа Гвардіоли. Тому перші паростки мають опинитися там, де він тренує. Якщо гравець продовжуватиме показувати таку результативність, я думаю, що першим у списку буде Ман Сіті», – сказав журналіст у програмі Циганік Live.

Зазначимо, що брат головного тренера Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли Пере Гвардіола є одним із інвесторів Жирони, а також агентом Циганкова.

Циганков після свого переходу з Динамо у Жирону в минуле зимове трансферне вікно провів за команду вісім матчів, у яких забив три м'ячі і віддав три результативні передачі.

Примітно, що Динамо відпустило свого лідера за п'ять мільйонів євро, проте киянам належить 50% від суми майбутнього перепродажу гравця. Таким чином, українському клубу також може бути вигідним трансфер Циганкова.

Трансфермаркт оцінює 25-річного вінгера у 22 мільйони євро, а його контракт із клубом дійсний до 30 червня 2027 року.