«Петраков ганьбить Україну такими вчинками»: голова Всеукраїнського об'єднання тренерів засудив поведінку коуча

Переглядів 2428
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Петраков ганьбить Україну такими вчинками»: голова Всеукраїнського об'єднання тренерів засудив поведінку коуча
Олександр Петраков. Фото: Google
Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов висловився стосовно поведінки Олександра Петракова на чолі збірної Вірменії.

Колишній наставник Дніпра, Динамо, Ворскли та низки українських клубів в коментарі FanDay.net розкритикував поведінку Петракова із журналістами.

Павлов пояснює подібну поведінку Петракова браком досвіду на дорослому рівні та використання методів, які притаманні в роботі з юнаками.

«Напевно, коли він працював із дітьми та давав такі прес-конференції, на це ніхто не звертав уваги. А сьогодні, завдяки обставинам, він вийшов на міжнародний рівень, але у розвитку залишився з юнаками, тож так розмовляє [з журналістами]. Так не можна! Він просто ганьбить себе і нашу країну. Мені соромно за нього.

Пам'ятаю, в Україні йому ставила нормальні запитання приємна дівчина-журналіст, а він... Вона ж готувалася, шукала інформацію, виконала стільки роботи, а він так по-хамськи відповідає. Я є президентом Всеукраїнського об'єднання тренерів, а Петраков входить до нашої спільноти, тому мені соромно вдвічі, що ми маємо таких тренерів», – пояснив Павлов.

Додамо, що збірна Вірменії під керівництвом Петракова провела один матч у рамках відбору Євро-2024 із Туреччиною (1:2).