Під контролем Луческу на милицях: фото підготовки Динамо до останнього матчу сезону проти Металіста 1925

Переглядів 606
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Під контролем Луческу на милицях: фото підготовки Динамо до останнього матчу сезону проти Металіста 1925
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо готується до завершального матчу сезону в гарному настрої і під пристальним наглядом Мірчі Луческу. Також кияни вирішили урізноманітнити тренувальний процес.

Гравці київського Динамо розпочали підготовку до матчу з харків’янами у середу, отримавши у вівторок вихідний після повернення з Рівного, де зустрічалися з місцевим Вересом. 

У матчі з колективом із Рівного динамівці отримали третю розгромну перемогу поспіль, тож у гарному настрої розпочали підготовку до останнього матчу сезону, – повідомила пресслужба Динамо.

У четвер тренування розпочалося у новенькому фітнес-центрі, побудованому на навчально-тренувальній базі Динамо під час цього сезону. Тут гравці як слід підготувалися до основної частини заняття – з м’ячами. 

Після виходу на поле привітання з Днем народження від тренерів та команди приймав Володимир Шепелєв, який сьогодні, 1 червня,  відсвяткував своє 26-річчя.

Після розминки гравці розділилися – голкіпери працювали окремо з Михайлом Михайловим, а польові гравці – окремо під керівництвом Олександра Шовковського. За тренуванням уважно спостерігав і Мірча Луческу, а потім Містер і сам вийшов на поле на милицях та почав робити підказки своїм підопічним.

Цього тижня динамівці займаються у режимі одного тренування на день. У суботу, напередодні гри, до ранкових тренувань додасться вечірнє теоретичне передматчеве заняття. 

  • перед останнім туром в УПЛ Динамо посідає четверте місце
  • в активі киян 59 очок
  • в заключному турі команда Луческу зіграє проти Металіста 1925