«Підніме на більш високий рівень»: Ванат поділився враженнями від Реброва на чолі збірної України

Переглядів 767
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Підніме на більш високий рівень»: Ванат поділився враженнями від Реброва на чолі збірної України
Владислав Ванат. Фото: УАФ
Дебютант збірної України нападник Динамо Владислав Ванат розповів про свою розмову з головним тренером першої команди країни Сергієм Ребровим.

Ванат розповів про свої емоції після того, як дізнався, що його викликали в збірну України. 

«Хвилювання було, коли дізнався про це вперше, десь п'ять хвилин, а зараз уже спокійно це прийняв і все добре».

Ванат згадав, чи перетинався він із Ребровим, коли той тренував Динамо. Форвард киян задоволений призначенням саме цього наставника.

«Я був тоді в Академії. Це дуже добрий тренер. Я радий, що він прийшов до нашої збірної і впевнений, що він підніме її на вищий рівень».

Ванат поділився своєю першою розмовою з Ребровим. Наставник збірної вирішив підколоти динамівця, нагадавши йому про інтерв'ю, в якому той висловив дискримінаційні висловлювання на адресу арбітра Катерини Монзуль і отримав три матчі дискваліфікації.

«Ну привіталися, запитав, чи я навчився говорити з суддями. Я сказав: Так. Ну, краще вже не говорити [з суддями]», – сказав Ванат в інтерв'ю ютуб-каналу «Взбірна».

  • Наша команда зараз перебуває на зборі у Німеччині, де 12 червня проведе товариський матч проти місцевої національної команди.
  • Далі на підопічних Реброва чекатиме два матчі відбору на Євро-2024 – 16 червня проти збірної Північної Македонії та 19-го червня з Мальтою.
  • Владислав Ванат після вдалого сезону в Динамо (36 матчів, 13 голів та трьох асистів) вперше був викликаний до збірної України, раніше він виступав лише за молодіжну команду.

X