Підтримають Україну: гравці та тренери АПЛ вийдуть на матчі з жовто-синіми пов’язками

Переглядів 835
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Підтримають Україну: гравці та тренери АПЛ вийдуть на матчі з жовто-синіми пов’язками
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Всі коучі та гравці команд АПЛ підтримають Україну в рамках поєдинків 25 туру. Вони вийдуть на матчі з жовто-синіми стрічками, висловлюючи свою підтримку українцям.

Усі футболісти та тренери команд Англійської Прем’єр-ліги у наступному турі вийдуть на поєдинки з жовто-синіми пов’язками на підтримку України у річницю вторгнення РФ. Про це повідомляє видання The Athletic.

Наступний 25 тур АПЛ розпочнеться у п’ятницю, 24 лютого, матчем між Вулвергемптоном та лондонським Фулгемом, за який виступають екс-гравці Шахтаря Вілліан та Манор Соломон. А вже 25 лютого зможуть себе проявити українські легіонери. Арсенал Олександра Зінченка зіграє на виїзді з Лестером, а Евертон Віталія Миколенка прйматиме Астон Віллу. Також Борнмут Іллі Забарного на своєму полі зустрінеться з Манчестер Сіті. А 26 лютого Челсі Михайла Мудрика в рамках принципового лондонського дербі зіграє з Тоттенгемом на його полі.  

Зазначимо, що на даний момент у турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії Арсенал з 54 очками в активі лідирує, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи ще одну гру в запасі. Третім іде Манчестер Юнайтед (49 очок), а четверту позицію посідає Тоттенгем (42 бали).

Додамо, що в березні минулого року АПЛ задонатила один мільйон фунтів на підтримку України, а також розірвала договір з російським транслятором вищого дивізіону чемпіонату Англії.