Підтримує війну росії проти України: ухвалено персональні санкції проти Тимощука

Переглядів 812
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Підтримує війну росії проти України: ухвалено персональні санкції проти Тимощука
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Колишній футболіст національної збірної України Анатолій Тимощук потрапив під особисті санкції, передбачені для спортсменів, які підтримують військову агресію Росії.

У вівторок, 13 грудня, Верховна Рада України ухвалила рішення про накладення санкцій на осіб, які підтримують війну росії проти нашої держави.

Примітно, що у списку з 56 спортсменів виявився і екскапітан збірної України Анатолій Тимощук, який продовжує працювати тренером петербурзького Зеніту. Інші 55 є громадянами Росії.

Серед футболістів компанію Тимощуку склали два ексгравці збірної росії – Дмитро Тарасов та Роман Широков, повідомляє Суспільне.

Тривалість дії санкцій – 10 років. Вони передбачають, зокрема, блокування активів зазначених осіб на території України, обмеження торгових операцій, заборону в'їзду на територію України, позбавлення державних нагород України тощо.

Тимощук лише нещодавно вперше вирішив висловитись про війну росії проти України. Нагадаємо, що раніше його було виключено з реєстру гравців синьо-жовтих та позбавлено всіх нагород, а УАФ заборонила йому займатися футбольною діяльністю на території України.

X