«Півдюжини футболістів Челсі хочуть піти»: шокуюче закулісся з табору команди Мудрика

Переглядів 628
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Півдюжини футболістів Челсі хочуть піти»: шокуюче закулісся з табору команди Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
У Челсі серйозні проблеми з дисципліною та організацією. Підопічні Френка Лемпарда відверто дограють сезон в очікуванні змін і нового тренера.

Челсі, кольори якого захищає український вінгер Михайло Мудрик, переживає кризу не лише на футбольному полі, а й за його межами.

За даними The Telegraph, склад команди настільки роздутий, що гравцям часто доводилося сидіти на підлозі на командних зборах ще за часів роботи Грема Поттера.

Відомо і про інші вже більш свіжі проблеми з дисципліною.

«Деякі гравці навіть не спромагаються зав'язати шнурки, коли йдуть на тренувальне поле. Один із футболістів запізнився на командний автобус через те, що подрімав після тренування. Однак реакцією на це були тільки посмішки та хитання головою».

За інформацією джерела, багато футболістів відверто говорять про бажання покинути клуб.

«Лемпард неодноразово закликав своїх гравців підвищити до себе вимоги і навіть проводив із кожним індивідуальну зустріч. Однак під час спілкування тет-а-тет понад півдюжини футболістів заявили, що хочуть піти».

Автори статті згадали та про інцидент із Мудриком у спортзалі, як один із показників необхідності радикальних рішень у команді.

«Такі вчинки, як у Мудрика, який знущається над кимось у спортзалі в соціальних мережах, сміх гравців після поразки і прохання піти, показують, наскільки необхідні зміни», – підсумували журналісти.

  • Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, у новому сезоні команду має очолити Маурісіо Почеттіно.
  • 22-річний Мудрик провів за команду в поточному сезоні 17 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами;
  • Челсі за тур до фінішу сезону в АПЛ посідає 12 місце в турнірній таблиці.
X