Півфіналіст чемпіонату світу та ексзахисник Баварії: у Циганкова з'явиться зірковий партнер у Жироні

Переглядів 2205
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Півфіналіст чемпіонату світу та ексзахисник Баварії: у Циганкова з'явиться зірковий партнер у Жироні
Дейлі Блінд. Фото: Google
Іспанська Жирона, за яку виступає гравець збірної України Віктор Циганков, близька до підписання зіркового нідерландського футболіста Дейлі Блінда.

Каталонська Жирона, в якій грає футболіст збірної України Віктор Циганков, дуже близька до завершення другого трансферу цього літа.

Спортивний директор клубу Кіке Карсель домовився про перехід з ексзахисником Баварії Дейлі Бліндом на правах вільного агента.

Наразі про це не оголошено офіційно лише тому, що гравець був у розположенні збірної Нідерландів на Лізі націй, де його команда посіла четверте місце, повідомляє видання Esport3.

Блінд підсилить у Жироні позиції лівого захисника, де зараз залишився лише один Мігель Гутьєррес після того, як Хаві Ернандес повернувся до Леганеса після оренди.

  • Раніше клуб оголосив про підписання повноцінного контракту з аргентинським голкіпером Пауло Гассанігою, який минулий сезон провів у складі каталонців на правах оренди.
  • Нагадаємо, що Циганков перейшов до Жирони у січні цього року за п'ять мільйонів євро з Динамо.
  • За півсезону він зіграв 19 матчів, в яких забив три голи та віддав шість асистів.
  • Його контракт розрахований до 2027 року.
  • Блінд другу частину минулого сезону провів у Баварії, де всього одного разу вийшов на поле. До цього він виступав за Аякс, Манчестер Юнайтед та Гронінген.
  • У 2014 році він разом зі своєю збірною дійшов до півфіналу чемпіонату світу у Бразилії.