«Почніть знову»: Лемпард окреслив завдання Миколенку та Евертону напередодні боротьби за виживання

Переглядів 23262
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Почніть знову»: Лемпард окреслив завдання Миколенку та Евертону напередодні боротьби за виживання
Френк Лемпард та Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Головний тренер Евертона Френк Лемпард висловився про необхідність його підопічних переосмислити скрутну ситуацію, в якій опинилася команда в англійській Прем'єр-лізі.

Останній тиждень «іриски» провели в Австралії, де зіграли два спаринги з Селтіком (0:0, 4:2 за пен.) та ВС Вондерерс (5:1).

Відповідаючи на запитання, що дали ці матчі Евертону, Лемпард заявив, що перемоги мають надати його футболістам впевненості у власних силах після поганого фінішу перед паузою на ЧС-2022 (одна перемога у восьми іграх у всіх турнірах).

«Трохи впевненості. Хлопці заслужили на відпочинок. Забудьте останній тиждень перед перервою, коли ми мали погані результати. Коли я говорю «забудьте», я розумію, що нам потрібно стати краще, але почніть із чистого аркуша, почніть знову», – наводить слова наставника пресслужба Евертона.

Зазначимо, що лівий захисник Евертона Віталій Міколенко зіграв 67 хвилин у матчі з Селтіком. Другий поєдинок він провів у запасі.

Найближчий матч «ірискам» зіграє 26 грудня вдома проти Вулвергемптона. На даний момент Евертон посідає 17-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 14 очок.

Цього сезону чемпіонату Англії 23-річний Миколенко у складі ліверпульської команди провів 15 матчів.

X