«Подивилися – непогано п’є. Одразу до нас»: Алієв та Мілевський попрощались з Селезньовим, що завершив кар’єру

Переглядів 3724
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Подивилися – непогано п’є. Одразу до нас»: Алієв та Мілевський попрощались з Селезньовим, що завершив кар’єру
Євген Селезньов. Фото: ФК Google
Відомі українські ексфутболісти Артем Мілевський та Олександр Алієв висловилися про нападника Євгена Селезньова, який завершив професійну ігрову кар'єру.

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов завершив професійну футбольну кар'єру. Ексфорвард організував благодійний прощальний матч, який пройшов 6 червня в Ужгороді на стадіоні Авангард.

Колишній півзахисник Динамо та збірної України Олександр Алієв спробував згадати за яких обставин познайомився із Селезньовим.

«Чесно, не пам'ятаю. У юніорській збірній його в нас не було, у молодіжній, мабуть. Там ми взяли його під крило. Подивились, як він виглядає. Раніше казали, що Алієв та Мілевський п'ють. Так, випивали. Подивилися – п'є непогано. Значить, одразу до нас».

Алієв розповів, які наразі між ним та Євгеном стосунки.

«Він – мій кум та друг. Вік є вік. Люди йдуть і прощаються із футболом. Можу сказати йому одне – він досяг в Україні дуже багато чого. Красень. Була в нього мрія стати найкращим бомбардиром УПЛ. Не вийшло, але все одно свій слід саме в українському футболі він залишив дуже великий. Таких футболістів, як він, наразі немає», – сказав Алієв.

Олександр Алієв, Артем Мілевський та Євген Селезньов. Фото: Google

Ексфорвард київського Динамо та збірної України Артем Мілевський згадав власну історію знайомства з Селезньовим.

«Він грав тоді за київський Арсенал, а я за Динамо. Так вийшло, що побачились. Він каже: «Привіт». А я кажу: «Ти хто, друже?». Він каже: «Я Селезньов Жека». Ну і всі так і познайомилися».

Мілевський розповів, ким для нього насамперед є Селезньов.

«Для мене він насамперед людинище. Просто людинище, з яким я познайомився у нічному клубі. Я пішов із футболу, він йде з футболу – це життя, що зробиш. Не всі грають як Роналду до 40 або як Буффон до 43», – сказав Мілевський в інтерв'ю ютуб-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

  • Разом з Мілевським Селезньов разом провів 13 матчів за збірну України. З Алієвим Євген, крім національної команди пограв у Дніпрі та має 19 спільних ігор.
  • 37-річний Селезньов за свою кар'єру грав за такі клуби - Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малага та Кубань.
  • Євген входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.