«Погрожують кілером»: колишня дівчина екс-зірки Динамо зробила сенсаційне звернення

Переглядів 2527
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Погрожують кілером»: колишня дівчина екс-зірки Динамо зробила сенсаційне звернення
Альвіна Царенко. Фото: Google
Українка Альвіна Царенко, яка мала стосунки з Беньяміном Вербичем, розповіла про те, що їй погрожують фанати нинішньої команди словенця, а саме Панатінаїкоса.

Українська модель Альвіна Царенко, яка раніше мала стосунки з екс-вінгером київського Динамо Беньяміном Вербичем розповіла про те, що фанати Панатінаїкоса загрожують їй та її спільній зі словенським футболістом дитині.

Вся справа в тому, що Вербич зараз грає за Панатінаїкос, а Альвіна відвідує матчі Олімпіакоса, за який грає її новий коханий.

«Фанати Панатінаїкоса загрожують мені давно. Але зараз вони обіцяють найняти кілера, щоб він убив мене і дитину, тому я вирішила надати цьому розголосу. Хоча я і не сприймаю їхні погрози всерйоз, але краще перестрахуватися», – сказала модель в інтерв'ю FanDay.

Також Альвіна зазначила, чому, на її думку, до неї так ставляться фани Панатінаїкоса, з яким Олімпіакос має принципове протистояння.

«Чому фанати мені погрожують? Їм не подобається, що Беньямін зараз погано грає. Вони думають, що я погано впливаю на його кар'єру. Я абсолютно з цим не згодна, тому що не маю жодного відношення до Беньяміна вже давно», – додала Царенко.

Додамо, що зараз у чемпіонаті Греції шалена інтрига. Панатінаїкос із 48 очками йде першим, у другого АЕКа 47 балів, а ПАОК та Олімпіакос, які займають третє-четверте місця, мають у своєму активі по 43 очки.