«Полісся – мішок, там щедро насипають в кишеню»: журналіст розірвав ультрас житомирян за їх скандальну заяву

Переглядів 1252
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Полісся – мішок, там щедро насипають в кишеню»: журналіст розірвав ультрас житомирян за їх скандальну заяву
Гравці Полісся. Фото: ФК Полісся
Журналіст та ведучий програми ТаТоТаке Михайло Смоловий висловився щодо заяви ультрас житомирського Полісся стосовно наявності африканських легіонерів у команді.

У вівторок, 11 липня, ультрас житомирського Полісся опублікували заяву стосовно придбання африканських легіонерів на тлі підписання контракту з форвардом Монпельє Бені Макуаною.

Ведучий програми ТаТоТаке Михайло Смоловий відреагував на заяву ультрас, відзначивши, що їх позиція є непослідовною.

Журналіст наголошує на тому, що навіть колишній директор каналів Футбол Олександр Денисов, який нині є клубним керівником з маркетингу, зробив вибір на користь Полісся через фінансові умови.

«Напевне не залишилося в Україні вболівальників, які не знають, чому гравці та Денисов обирають АТБ. Полісся сьогодні - це «грошовий мішок», локальний Ман Сіті. Його обирають не через славетну історію - там просто тобі щедро насипають в кишеню. Принаймні, більше, ніж у клубах 10 УПЛ, а то і 13!».

Смоловий не розуміє, чому ультрас Полісся раніше не хвилювала ситуація з масовою закупівлею гравців. 

«Про які цінності мова? Про які ідеали? Де ось це against modern football? Більшість нинішнього складу точно родом не із Житомирщини чи сусідніх лісів. Де була реакція ультрас раніше на такий сором?!».

Журналіст відзначає, що низьку результативність має не тільки новачок Макуана, а й українські футболісти, які вже тривалий час знаходяться в Поліссі.

«Чи можна подумати в команді немає гравців з мізером голів чи асистів? Вакула - 1 гол та 1 асист в 17 матчах. Шастал - 2 голи та 1 асист у 20 матчах. Чомусь немає заяв, що Вакула і Шастал займають місця житомирських хлопчаків, а от результативність Бені проблема. Дивна і непослідовна позиція».

  • Полісся після перемоги в Першій лізі України готується до дебютного сезону в УПЛ.
  • Зараз підопічні Юрія Калитвинцева знаходиться на зборах в Австрії, де вже встигли здобути нічию в матчі з титулованим суперником.
  • Наступний спаринг Полісся проведе 12 липня. Суперником дебютанта УПЛ буде австрійський Хартберг.