Полісся в меншості перемогло ЛНЗ: дебютним голом відзначився бразильський новачок команди Калитвинцева

Переглядів 6212
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Полісся в меншості перемогло ЛНЗ: дебютним голом відзначився бразильський новачок команди Калитвинцева
ЛНЗ - Полісся. Фото: УПЛ
У матчі-відкритті четвертого туру Української Прем'єр-ліги черкаське ЛНЗ приймало житомирське Полісся. Поєдинок закінчився перемогою гостей із рахунком 2:1.

Полісся мало момент на стартових хвилинах гри. Аріелсон зберіг м'яч біля чужого штрафного, але з розвороту пробив до рук воротаря.

ЛНЗ відповів хаотичною атакою. Прядун зачепився за передачу на лівому фланзі штрафного, але з дуже гострого кута пробив у воротаря.

Знову житомирці могли відзначитися. Макуана зіграв у стінку з Крушинським на лівому фланзі атаки, після чого здалеку пробив над ближньою дев'яткою!

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Полісся зуміло відкрити рахунок на старті другого тайму. Козак із правого флангу зіграв тонкою передачею до зони перед штрафним майданчиком на Аріелсона, а той пробив у дальній нижній кут.

Але житомирці раділи не довго, адже через дві хвилини команда Калитвинцева залишилася в меншості. Дві жовті заробив Шаповал. 

Після видалення ЛНЗ не могло створити хоч один гострий момент. За це Полісся і покарало своїх опонентів. Після стандарту відзначився курйозним голом Кушніренко.

ЛНЗ не опустило руки і відзначилося голом. Шестаков замкнув подачу з флангу та переграв Бойка.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Полісся з рахунком 2:1.

  • Полісся у наступному турі зіграє з Олександрією 26 серпня.
  • ЛНЗ знову гратиме вдома проти харківського Металіста 1925 також 26 серпня.
  • Після цього матчу Полісся набрало шість очків та піднялося на сьоме місце, а ЛНЗ залишився з трьома балами та знаходиться на 11 позиції.