Помилка матчу Кривбас – Верес: Лавриненко поставив крапку у моменті з «винуватцем» поразки своєї команди

Переглядів 1517
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Помилка матчу Кривбас – Верес: Лавриненко поставив крапку у моменті з «винуватцем» поразки своєї команди
Сергій Лавриненко. Фото: Верес
Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко став на захист голкіпера своєї команди Євгена Паста, який привіз гол в останньому матчі проти Кривбасу (1:2).

У неділю, 17 вересня, Верес на виїзді поступився Кривбасу із рахунком 1:2. Переможний гол команда Юрія Вернидуба забила на 85-й хвилині після помилки воротаря суперника Євгена Паста.

Головний тренер рівненського колективу Сергій Лавриненко висловився щодо цього епізоду та став на захист свого футболіста.

«Хочу підтримати нашого голкіпера, багато було критики на нього, але я хочу сказати, що для команди він дійсно важливий гравець, відіграє ключову роль в побудові ігрових епізодів, початок атаки, перехідна фаза.

Так, помилки бувають у кожного, але у голкіпера і захисника їх більше видно, тому критика була дуже серйозна. Але ми будемо довіряти йому в незалежності від того, помилився він чи ні», – сказав Лавриненко для клубної пресслужби.

Відео помилки Паста:

  • Після цього матчу Верес продовжує йти у зоні вильоту, посідаючи 15 сходинку. За шість поєдинків команда Лавриненка набрала всього чотири бали.
  • Кривбас розташовується на другому місці з 14 очками у сьоми іграх.
  • 35-річний Паст перейшов до Вереса влітку цього року із Чорноморця. Його контракт розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У шести матчах УПЛ він пропустив вже 10 голів.