«Попросив Блохіна відпустити»: Рибалка назвав три клуби Бундесліги, які хотіли купити його у Динамо

Переглядів 596
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Попросив Блохіна відпустити»: Рибалка назвав три клуби Бундесліги, які хотіли купити його у Динамо
Сергій Рибалка. Фото: Динамо
Колишній півзахисник Динамо та збірної України Сергій Рибалка згадав період оренди у Словані Ліберець, після якого ним зацікавилася низка німецьких клубів.

У січні 2013 року Сергій Рибалка виїхав до Чехії, прийнявши орендну пропозицію місцевого Словану з Лібереця. Екс-гравець Динамо згадує, що операцію схвалив тодішній головний тренер киян Олег Блохін.

«Блохін прийшов, і я одразу поїхав до Чехії. Підійшов до нього та попросив відпустити, бо треба грати. Я грав за дубль та переріс цей рівень».

Рибалка зізнається, що короткого періоду, проведеного у Словані, вистачило для того, щоби привернути увагу кількох клубів німецького чемпіонату.

«Буквально півроку там пограв, і як потім мені казали агенти, було три пропозиції із Бундесліги: Фрайбург, Шальке та Ганновер та Вікторія Пльзень. Я був у їхньому розташуванні, вони вже домовлялися про трансфер із Динамо», – зізнався Сергій в інтерв'ю YouTube-каналу «ПРЯМА Червона».

Проте Вікторія та Динамо не змогли погодити суму трансферу, оскільки чехи бажали купити Рибалку, а потім вигідно перепродати до Німеччини. Гравець повернувся до Києва вже влітку 2014 року, а остаточно залишив столичний клуб у 2018 році.