«Пора…»: футбольний менеджер Заховайло виніс лаконічний вирок Луческу після невдалих ігор Динамо у єврокубках

Переглядів 430
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Пора…»: футбольний менеджер Заховайло виніс лаконічний вирок Луческу після невдалих ігор Динамо у єврокубках
В'ячеслав Заховайло. Фото: Google
Відомий футбольний менеджер і агент В’ячеслав Заховайло поділився враженнями після вильоту київського Динамо з єврокубків. Він зробив лаконічний висновок після провалу киян на всіх фронтах

Київське Динамо видало дуже поганий старт в Українській Прем’єр-лізі. До невдач на внутрішній арені додалося цілковите фіаско у Лізі Європи. Після таких жахливих результатів багато експертів висловилися на тему майбутнього Луческу.

Футбольний менеджер Заховайло назвав одну з причин невдалої серії Динамо, яка вже суттєво затягнулася. Він відзначив, як тиск впливає на молодих гравців. 

«Молоді гравці не можуть багато матчів поспіль перебувають під тиском. А особливо негативний стрес впливає на їхню психологічну стійкість. І тут керівництво припустилися помилки не запросивши досвідченого гравця до центральної лінії оборони».

Заховайло розказав, як він бачить майбутнє Динамо та коли потрібні зміни в столичному клубі.

Нічого особистого, – у сьогоднішньому результаті винен головний тренер. Я можу ще багато перераховувати та описувати персональні помилки. Але моє посилання таке…. Має настати час змін, Пора…», — заявив Заховайло.

Нагадаємо, що Динамо втратило шанси на євровесну і посяде останнє місце в груповому етапі Лізі Європи. А в чемпіонаті України кияни посідають восьму сходинку, маючи у своєму активі десять пунктів.